Nieuws


‘Onderhandelen over loon heeft áltijd zin’

Zeven tips Nu de personeelstekorten oplopen, is dit hét moment om te onderhandelen over opslag. Maar wat als je werkgever niet thuis geeft?

meer lezen 0 Berichten

Dit is wat je moet antwoorden op de sollicitatievraag: 'Waarom moeten we jou kiezen?'

Nooit meer met je mond vol tanden... Dit is het allerbeste antwoord!

meer lezen 0 Berichten

Haal jij het maximale uit je functioneringsgesprek?

De zomer staat voor de deur. Naast dat dit het ideale moment is om goede gesprekken te voeren op het terras, is dit ook de tijd waarin je op kantoor waarschijnlijk een belangrijk en (hopelijk) goed gesprek gaat voeren: je functioneringsgesprek.

meer lezen 0 Berichten

Klaar met studeren? Zo regel je in 5 stappen je droombaan

Vaak wordt ons verteld dat je eerst jaren moet zwoegen en ervaring opdoen voordat je je droombaan kunt veroveren. Toch hoeft dit niet de norm te zijn.

meer lezen

In vijf stappen een goede en sterke motivatiebrief!

Een motivatiebrief is anders dan een sollicitatiebrief. In een sollicitatiebrief bespreek en benadruk je je cv, maar in een motivatiebrief ligt de nadruk op waarom jij geschikt bent voor je gevonden droom baan, opleiding of stage! 

Het gaat in een motivatiebrief om wie jij bent en wat jij kan bijdragen aan de organisatie en waarom jij de baan graag wilt hebben en waarom deze op jou lijf geschreven is. 

Maar hoe schrijf je precies een motivatiebrief? Volg deze vijf stappen en jou brief kan niet meer stuk!

 

meer lezen 0 Berichten

Top 10 meest gemaakte sollicitatieblunders

Een foutje maken tijdens je sollicitatie kan gebeuren. Een grote fout, oftewel een blunder is natuurlijk wat anders. Wil je zeker weten dat jij geen sollicitatieblunders maakt tijdens het gesprek? Bekijk onze top 10 dan even en zorg ervoor dat jij deze fouten vermijdt.

meer lezen

Dit zijn de 11 meest aparte banen waarvan je niet kan geloven dat je hier voor betaald wordt!

Je hebt soms van die dagen dat je naar je werk gaat en je afvraagt: is dit het? Zo’n gevoel heeft iedereen wel eens, behalve de mensen met onderstaande banen. Sommige hebben tijdens hun werk altijd het idee dat ze weekend hebben, omdat hun baan gewoon geweldig is. Probeer vooral geen spijt te hebben over jouw keuzes in het leven, wanneer je weer eens ergens gesolliciteerd hebt.

meer lezen 4 Berichten

Welke baan past bij mijn sterrenbeeld?

Veel mensen, zowel jong als oud,  weten eigenlijk niet goed welk beroep nou goed bij hen past. Je kunt er vele onderzoeken op loslaten, maar vaak ben je er dan toch nog niet helemaal uit.. Misschien dat het Universum je helpt een duwtje in de goede richting te geven!

meer lezen 1 Berichten

10 Manieren om actief te blijven terwijl je naar je droombaan zoekt!

Het kan best een vervelende situatie zijn wanneer je geen werk hebt en je je ideale baan niet kunt vinden.. Het is nu eenmaal niet altijd gemakkelijk om je droombaan te bemachtigen maar om er bij de pakken neer te gaan zitten, daar schiet je helemaal niets mee op!

meer lezen 3 Berichten

Terug van weggeweest!

Na een heerlijke vakantie naar Sri Lanka weer met frisse energie aan de slag!

 

Na een heerlijke vakantie ben ik vanaf nu weer met frisse energie live om jullie van de leukste banen in Midden Nederland te voorzien! Like & volg mijn site voor de tofste vacatures!

 

meer lezen 0 Berichten

12 super toffe recruitment facts!

Hierbij 12 statistieken over het recruitmentproces op een rij gezet die werkgevers en recruitmentbureau ’s aan het denken moeten zetten. Door deze statistieken gaat de wijze waarop kandidaten worden geworven in de toekomst zeker veranderen! 

meer lezen 1 Berichten

Kun je maar geen baan vinden? Deze 9 dingen geven je CV een flinke boost!

Gat in je CV, weg ermee! 

De banenmarkt is soms harteloos en wreed. Het is een lastige wereld, maar we weten gelukkig wel hoe je je CV kunt verbeteren om die droombaan aan de haak te slaan !

 

Als je net klaar bent met je studie, is het nog wel eens lastig om meteen een leuke en toffe baan te vinden. Je krijgt al snel te horen dat je te weinig werkervaring hebt of dat er net een andere kandidaat is met meer en betere werkervaring. Gelukkig bestaan er genoeg manieren waarmee je je CV die ene extra boost kunt geven..

meer lezen 1 Berichten

60 veelgestelde sollicitatievragen om je een eind op weg te helpen!

 

Een van de spannende dingen aan een sollicitatiegesprek is dat je niet weet wat je te wachten staat. Wat voor vragen stelt de werkgever je en heb je op dat moment het juiste antwoord klaar? Gelukkig kun je je hier heel goed op voorbereiden, met deze veel gestelde vragen. Neem ze over en formuleer voor jezelf concrete antwoorden.

meer lezen 0 Berichten

Dit is pas een motivatie brief!

De beste motivatie brief ooit!

 

0 Berichten

Goed nieuws!

2 Werving & Selectie startende kandidaten! Super veel succes en plezier komende periode!

 

Deze mensen moeten ook nodig op zoek naar een nieuwe job!

Heb jij een pech dag, geen concentratie, baal je van je job en ben jij helemaal toe aan een andere baan zoals deze mensen beneden? Check dan de vacature lijst en wellicht begin jij volgende maand met je nieuwe droom job!  

meer lezen 0 Berichten

De eerste maand zit er alweer op!

De tijd is voorbij gevlogen en de eerste maand zit er alweer op!

 

meer lezen 2 Berichten

Een fijne koningsdag!

Allen, een fijne koningsdag toegewenst!

 

meer lezen 0 Berichten

Ik gaaaaaa live!!

Ik kan het nog steeds niet bevatten! Ik heb een eigen bedrijf en ga zojuist live...

meer lezen 9 Berichten

Werk en Inkomen, wat verandert er in 2017?

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent veranderingen in wetten, regels en rechten. Ook in het werk en inkomen zijn er vanaf 1 januari enkele veranderingen doorgevoerd. Welke dat precies zijn? Lees het hieronder.

meer lezen 0 Berichten