15. april 2019
Zeven tips Nu de personeelstekorten oplopen, is dit hét moment om te onderhandelen over opslag. Maar wat als je werkgever niet thuis geeft?
08. oktober 2018
Nooit meer met je mond vol tanden... Dit is het allerbeste antwoord!
24. augustus 2018
De zomer staat voor de deur. Naast dat dit het ideale moment is om goede gesprekken te voeren op het terras, is dit ook de tijd waarin je op kantoor waarschijnlijk een belangrijk en (hopelijk) goed gesprek gaat voeren: je functioneringsgesprek.
15. augustus 2018
Vaak wordt ons verteld dat je eerst jaren moet zwoegen en ervaring opdoen voordat je je droombaan kunt veroveren. Toch hoeft dit niet de norm te zijn.
30. april 2018
Een motivatiebrief is anders dan een sollicitatiebrief. In een sollicitatiebrief bespreek en benadruk je je cv, maar in een motivatiebrief ligt de nadruk op waarom jij geschikt bent voor je gevonden droom baan, opleiding of stage! Het gaat in een motivatiebrief om wie jij bent en wat jij kan bijdragen aan de organisatie en waarom jij de baan graag wilt hebben en waarom deze op jou lijf geschreven is. Maar hoe schrijf je precies een motivatiebrief? Volg deze vijf stappen en jou brief kan niet...
30. januari 2018
Een foutje maken tijdens je sollicitatie kan gebeuren. Een grote fout, oftewel een blunder is natuurlijk wat anders. Wil je zeker weten dat jij geen sollicitatieblunders maakt tijdens het gesprek? Bekijk onze top 10 dan even en zorg ervoor dat jij deze fouten vermijdt.
01. december 2017
Je hebt soms van die dagen dat je naar je werk gaat en je afvraagt: is dit het? Zo’n gevoel heeft iedereen wel eens, behalve de mensen met onderstaande banen. Sommige hebben tijdens hun werk altijd het idee dat ze weekend hebben, omdat hun baan gewoon geweldig is. Probeer vooral geen spijt te hebben over jouw keuzes in het leven, wanneer je weer eens ergens gesolliciteerd hebt.
26. oktober 2017
Veel mensen, zowel jong als oud,  weten eigenlijk niet goed welk beroep nou goed bij hen past. Je kunt er vele onderzoeken op loslaten, maar vaak ben je er dan toch nog niet helemaal uit.. Misschien dat het Universum je helpt een duwtje in de goede richting te geven!
13. september 2017
Het kan best een vervelende situatie zijn wanneer je geen werk hebt. Het is nu eenmaal niet altijd gemakkelijk om je droombaan te bemachtigen maar om er bij de pakken neer te gaan zitten, daar schiet je helemaal niets mee op!
10. september 2017
Na een heerlijke vakantie weer met frisse energie aan de slag!

Meer weergeven