De eerste maand zit er alweer op!

De tijd is voorbij gevlogen en de eerste maand zit er alweer op!

 

Na lang twijfelen en hard werken was daar 1 maand geleden het moment. Met een trillend handen lanceerde ik mijn eigen bedrijf via mijn website en Social Media kanalen. De komende uren en dagen daarna was het een groot gekkenhuis! Vele reacties, lieve berichten, telefoontjes, CV’s, prijsopgave aanvragen en één suggestie met een typfoutje stroomde binnen..

 

Nu één maand later heb ik inmiddels een boekhoud pakket mogen uitkiezen, zijn mijn contact kaartjes binnen gekomen, bewaar ik netjes mijn bonnetjes, heb ik mijn eerste belastingaangiftes mogen doen, zijn mijn eerste samenwerkingsovereenkomsten de deur uit en zijn er twee startende kandidaten en heb ik mijn eerste factuur mogen verzenden! Hoe tof is dat!

 

Met trots heb ik vandaag de tweede startende kandidaat en opdrachtgever mogen feliciteren en ik hoop in de toekomst nog vele kandidaten en klanten blij te mogen maken!!

 

 

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de enorme hoeveelheid onwijs lieve en leuke reacties die ik van jullie heb mogen ontvangen!

 

In het speciaal..

Lieve Jasper, bedankt voor je steun, support en je engelen geduld!

Lieve Renate, bedankt voor al je hulp, goede gesprekken en koffie!

Mede door jullie werd dit alles mogelijk gemaakt! 

 


Bedankt!

 

Liefs, MarieLouise

 


Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Wilma (maandag, 01 mei 2017 14:19)

  Super meisje, ga zo door.
  Heel veel succes.
  Knuf van "tante"Wilma!!!!!

 • #2

  Lida (maandag, 01 mei 2017 20:09)

  Super meid. Ga zo door. Weet zeker dat het je allemaal gaat lukken en dat je volgende maand weer starters hebt.
  Liefs Lida